Over afbeelding omslagpagina

Over ReCheck Air

Gebouw data betrouwbaar inzichtelijk gemaakt

Boek uw gratis demo

Gebouw data betrouwbaar inzichtelijk gemaakt

Gebouw data is altijd in control bij onze opdrachtgever. Data is onweerlegbaar vastgelegd en zodanig gestructureerd dat ze gecontroleerd kunnen deelen ReCheck Air is het specifieke onderdeel van ReCheck B.V bedoeld voor het optimaliseren van de luchtkwaliteit bij gebouwen. Het is onderdeel van een groeiende product-range voor gebouwen die onder het ReCheck-label worden uitgebracht. Wat ieder van deze producten gemeen heeft is dat de betreffende gebouw data altijd in control zijn bij onze opdrachtgever, onweerlegbaar worden vastgelegd en zodanig worden gestructureerd dat ze gecontroleerd kunnen worden gedeeld. Daarmee vormen ze de ideale basis voor meer transparantie, significante verbeteringen van bestaande processen en meer impactvolle samenwerkingen in de gehele bouw en vastgoedkolom. Met gestructureerde gebouw data helpen wij de energiekosten en CO2 emissies van uw HVAC-installatie tot wel 40% te reduceren.

Graphs Icon

Onze ambitie

Visie Icon

Visie

Wij geloven in de toegevoegde waarde die betrouwbare en gestructureerde gebouw data hebben om verblijfplaatsen voor mensen aangenamer te maken. Er is in onze ogen ook geen enkele reden om het binnenklimaat niet te willen optimaliseren, want het loont altijd. Op meer dan financiële aspecten alleen.

Missie Icon

Missie

ReCheck Air wil de luchtkwaliteit en het verblijfsklimaat in ieder gebouw significant helpen verbeteren door met gestructureerde en betrouwbare gebouw data, bruikbare informatie over de operationele gebouw prestatie beschikbaar te maken voor iedereen die kan bijdragen.

ReCheck's DNA

GEDECENTRALISEERDE TECHNOLOGIE

Wij geloven dat technologie menselijke waarden zoals integriteit, openheid, eerlijkheid en veiligheid moet versterken en ondersteunen. Gedecentraliseerde technologie kan samenwerken en het delen van informatie in een ecosysteem bevorderen, waardoor meer efficiëntie en impact mogelijk wordt.

Open source

ReCheck streeft een 'open source'-beleid na, waarbij een deel van onze softwarecode gemakkelijk kan worden ingezien en geverifieerd. Wij geloven in het creëren van ecosysteem oplossingen in plaats van in eindpunt oplossingen.

PRIVACY DOOR ONTWERP

Wij bouwen producten die zijn ontworpen met privacy als topprioriteit. Onze kerntechnologie is gebouwd om person-to-person encryptie te ondersteunen, zodat gebruikers kunnen profiteren van het maximale beveiligingsniveau wanneer ze gecontroleerd gevoelige gegevens kunnen delen.

MILIEUVRIENDELIJK

Wij meten technologie af aan de waarde die het creëert voor onze samenlevingen en ons milieu. Ze mag alleen worden gebruikt om de levenskwaliteit van alle levende wezens, onze gebouwen en onze planeet te verbeteren.

Team

Emiliyan Enev Photo

CEO

Emiliyan Enev

Emiliyan Enev is een digitale ondernemer en bedrijfsontwikkelaar met een ruime ervaring in senior management posities, onder meer bij de Kamer van Koophandel in Bulgaria. Enkele van zijn succesvolle projecten van de afgelopen tien jaar zijn het ontwikkelen van een platform voor mobiele marketing, een co-working space en een outsourcing bedrijf. Hij is ook een actief promotor van de adoptie van DLT-technologieën, zoals blockchain voor digitale soevereiniteit en gedecentraliseerd beheer van gegevens.

Jo Bronckers Photo

CCO

Jo Bronckers

Jo heeft 20 jaar ervaring in vastgoed, opgedaan bij professionele vastgoedorganisaties als FGH Bank, Rabobank REF, DLL, IVBN en Vesteda. In 2018 was hij medeoprichter van FIBREE (Foundation for International Blockchain & Real Estate Expertise), de grootste wereldwijde netwerkorganisatie voor blockchain en vastgoed. Met FIBREE ontwikkelde Jo een internationaal toepasbare Unique Object Identification (UOI)-methodiek voor gebouwen. ReCheck was hierbij als tech-partner nauw betrokken, waarna Jo en ReCheck besloten hun krachten te bundelen.

Bas van Moort Photo

Partner

Bas van Moort

Bas van Moort heeft een achtergrond in business administration en IT. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het digitaliseren van documenten en informatie, opgedaan bij multinationals als Sharp, Infotheek, Samsung en HP. In 2019 was hij oprichter van Smart Business Concepts B.V., waar hij tot op heden als managing partner actief is om trendsettende en innovatie oplossingen te bieden voor kantoorautomatisering en slimme gebouw oplossingen. Bij ReCheck Air is Bas verantwoordelijk voor key account management en sales in Nederland.

Desmond Kentrop Photo

Partner

Desmond Kentrop

Desmond is een officiele Well Accredited Professional, een getuigschrift dat deskundigheid in de WELL-bouwnorm aantoont. Sinds 2017 is hij actief in de vastgoed gerelateerde vakmedia en netwerkorganisaties, zoals Vastgoedmarkt, De Architect, Holland PropTech & ConTech en Reed Business Information NL. Desmond kan zodoende bogen op veel kennis van de markt en een uitstekend netwerk. Sinds 2019 is hij actief in PropTech met onder meer Studio Neo B.V. en Smart Business Concepts B.V. Met ingang van 2022 is hij daarnaast voor ReCheck Air in Nederland verantwoordelijk voor key account management en sales.